Dokončiť nákup
Starostlivosť o auto po zime: Dôležitá kontrola a údržba

Starostlivosť o auto po zime: Dôležitá kontrola a údržba

Jarný refresh pre vášho miláčika na štyroch kolesách. Viete na čo nezabudnúť s príchodom jarného počasia? Dáme vám tipy na údržbu vášho vozidla, ktoré sú nevyhnutné pre bezpečnú jazdu po náročných zimných podmienkach. Čo na aute skontrolovať, čo vymeniť a aká autokozmetika by sa vám hodila? 
Čítať viac...

Bezpečná a pohodlná zimná jazda: Tieto auto-moto produkty sú nepostrádateľné

Bezpečná a pohodlná zimná jazda: Tieto auto-moto produkty sú nepostrádateľné

Zima prináša so sebou krásne zimné radosti, ale aj výzvy pre vodičov. Pre bezpečnú a pohodlnú jazdu v zime je dôležité mať správnu zimnú výbavu. Viete, ktoré auto-moto produkty vám pomôžu udržať vaše auto v optimálnom stave a zabezpečiť bezproblémovú jazdu aj v náročných zimných podmienkach? A ktorá autokozmetika je nevyhnutná v zimnom období?
Čítať viac...

Aditíva do benzínu a nafty: Kľúč k nižším emisiám

Aditíva do benzínu a nafty: Kľúč k nižším emisiám

Emisie z áut obsahujú rôzne škodlivé látky a častice z výfukových systémov, ktoré majú negatívny vplyv na kvalitu ovzdušia a zdravie ľudí. Preto sa automobilový priemysel snaží nájsť riešenia na zníženie emisií vozidiel a minimalizovať ich ekologický dosah. Jedným zo spôsobov, ako to dosiahnuť, je použitie aditív do benzínu a nafty. Tieto prídavné látky môžu hrať kľúčovú úlohu pri znížení emisií a zlepšení výkonu motorov.
Čítať viac...

Na dovolenku autom - čo nezabudnúť skontrolovať?

Na dovolenku autom - čo nezabudnúť skontrolovať?

Čo všetko je potrebné skontrolovať pred odchodom na dovolenku autom? Presvedčte sa, že je v dobrom stave a pripravené na dlhú cestu. Nezabudnite hlavne na:
Čítať viac...

Aký motorový olej kúpiť do auta

Aký motorový olej kúpiť do auta

Existuje niekoľko typov motorových olejov, ktoré sa líšia svojím zložením, viskozitou a vlastnosťami. Ponúkame vám prehľad niektorých z najbežnejších typov olejov do auta. Poradíme, podľa čoho vybrať správny olej do auta, ako často olej v aute meniť, kde hľadať potrebné informácie o odporúčaných typoch olejov a filtrov, odporúčaných intervaloch ich výmeny a informácie pre správne mazanie a ochranu motora vášho auta.
Čítať viac...

Výmena filtrov v aute - aké filtre do auta vybrať?

Výmena filtrov v aute - aké filtre do auta vybrať?

Pravidelná údržba filtrov a výmena podľa odporúčaní výrobcu vozidla prispieva k dlhšej životnosti motora, zlepšuje výkon vozidla, znižuje spotrebu paliva a zabezpečuje lepšiu kvalitu vzduchu v interiéri. Je to dôležitý aspekt v starostlivosti o vozidlo. Aké auto filtre potrebujeme meniť a kedy je čas na ich výmenu? Čítať viac...